
یک متخصص تغذیه نکاتی درباره آب معدنی و حتمال آلودگی و مزیا و معایب مصرف آن بیان کرده است که در ادامه می توانید بخوانید .
او توصیه کرده از فریز کردن آب معدنی و مصرف آب معدنی یخ زده به طور جدید اجتناب کنید زیرا مصرف ان باعث ایجاد سطران می شود .
او همچنین گفت: بعضی از آب های معدنی دارای سدیم، نیترات و نیتریت بیش از حد مجاز هستند که هنگام انتخاب نوع آب معدنی باید به لیست آنالیز مندرج در روی شیشه توجه کرد.
آب معدنی یخ زده به هیچ عنوان مصرف نکنید
سید ضیاءالدین مظهری درخصوص تفاوت کیفیت آب معدنی با آب شرب شهری اظهار داشت : در تمام شهرها و روستاهایی که دسترسی به آب تصفیه شده دارند و آب مورد نیاز مصرفزکنندگان از طریق لولهزکشی و با رعایت تمام استاندارد های تضمین شده از نظر محتوای میکروبی، شیمیایی و …
از صفحه فروشگاه دستگاه تصفیه آب صنعتی ما هم دیدن فرمایید.
غیره در اختیارشان قرار داده میشود، هیچ لزومی به مصرف آب معدنی نیست، زیرا همواره آب تازه و سالم جهت شرب یا سایر مصارف در دسترس آنها است.
وی گفت: این امر علاوه بر آنکه از بعد اقتصادی به نفع مصرفکنندگان آب لولهکشی شهرها و روستاها است، از آلودگیهای محیط زیست نیز به طور ثانویه جلوگیری شده و بعضی از عوارض مصرف آبهای بطری را نیز در بر نخواهد داشت.
مزیت های آب معدنی
این متخصص تغذیه درباره مزیت های آب معدنی توضیح داد: آبهای بطری طعم و مزه بهتری نسبت به آب لولهکشی دارند و از نظر حمل آب سالمتر در مسافرت های بین شهری و توقفگاه ها که اغلب فاقد آب های تصفیه شده هستند، نیز مناسب است.
مظهری ادامه داد: در صورتی که برای ضد عفونی کردن این نوع آبها با رعایت استانداردهای کامل تامین شده از اشعه مادون قرمز، فیلتراسیون و ضد عفونی نمودن با اوزون انجام پذیرفته باشد ، نه تنها محتوای میکروبی آب از بین میرود، بلکه طعم خاصی که آبهای ضدعفونی شده با کلر دارا میباشند را نخواهد داشت.
وی عنوان کرد: بعضی از آبهای معدنی محتوای املاح مفیدی مثل کلسیم، منیزیم و دیگر املاحی هستند که به تامین نیازهای مصرف کننده کمک میکند.
خطرات احتمالی آبهای معدنی
این متخصص تغذیه درخصوص خطرات احتمالی آبهای معدنی توضیح داد: در صورتی که منابع استحصال این آبها از منابع پایین دست تامین گردد، در معرض آلودگی با افتکشها هستند.
بعضی از این آبها ممکن است دارای سدیم، نیترات و نیتریت بیش از حد مجاز باشند که لازم است برای انتخاب نوع آب معدنی عرضه شده، به لیست آنالیز مندرج در روی شیشه توجه گردد ، به خصوص به تاریخ تولید و انقضای تاریخ مصرف باید دقت شود.
مظهری با بیان اینکه از همه مهمتر نوع بسته بندی این نوع محصولات است که در بطری های تهیه شده از PVC و PET عرضه میگردد گفت:
در طول زمان و در صورت نگهداری آب های معدنی در معرض تابش آفتاب، قسمتی از ترکیبات بطریها وارد محتوای عرضه شده میشود که از جمله مواد سرطانزا به حساب آورده میشوند و هر چه از زمان تولید آنها گذشته باشد و در فضای باز و آفتابخیر نگهداری شده باشند، بر مقدار مواد ورودی از ترکیبات بطریها به آب افزوده میشود.
- مصرف آب معدنی یخ زده
وی در پایان درباره مصرف آب معدنی یخ زده گفت: حتی توصیه اکیدی به عمل آمده که از یخ زدن آب در درون بطریها و فریز نمود ن آنها نیز باید اجتناب کرد که به نوع دیگری مواد مضر و سرطانزا تولید میشود.
چیزی که خیلی مهم است سلامتی خودمان است ما به همه ی هموطنان عزیز دستگاه تصفیه آب خانگی را پیشنهاد میکنیم .