جوشاندن آب در طب سنتی

جوشاندن آب در طب سنتی

این دو , دو راه شناخته شده دیگر برای تصفیه آب می باشند , برای تقطیر , آبی که می بایست تصفیه شود , حرارت داده می شود تا به دمای نقطه جوش رسیده و تبخیر شکل گیرد .

اجازه داده می شود تا بخار آب آزاد شده در یک کاسه دیگر تقطیر شود و آب تقطیر شده را آب مقطر می نامند .

جوشاندن آب در طب سنتی

آب جوشیده در طب سنتی

آب در هندوستان خصوصا به وسیله کسانی که به سیستم های فیلتر کردن آب دسترسی ندارند , در خانه به طریق جوشیده مصرف می شود.

از صفحه دستگاه تصفیه آب صنعتی ما هم دیدن فرمایید.

آب هنگامی که برای بازه زمانی دوره مشخصی جوشیده می شود , هیچ مدل شکی نیست که باکتری ها از در بین رفته اند اما این شیوه مضراتی هم داراست که در پایین به آنان اشاره می شود :

 طب سنتی توصیه بر این است که آب جوشیده و خنک شده را بنوشید

۱ ) به کارگیری از گرما و حرارت برای به کار بردن این شیوه اضطراری است و به کار گیری از این شیوه با هر مورد از اشکال سوخت پرهزینه بوده واین روند خصوصا برای به کارگیری در حجم های فراوان گران تمام می شود .

۲ ) مقادیر فراوان آب را نمیتوان با این نحوه تصفیه نمود .

۳ ) جوشاندن نمی تواند ویروس ها را کشته و یا این که آنها را غیرفعال نماید ; اکثری از آنها می توانند در دمای نقطه جوش زنده بمانند .

۴ ) آب جوشیده بدمزه است .

۵ ) بدترین جنبه ناراحت کننده , آن است که آخرین تحقیقات بر این واقعیت اشاره دارا هستند که آب جوشیده فاقد انرژی بوده واز این رو نا مناسب و غیرسالم است .

آب جوشانده شده به خصوص برای افرادی که سنگ کلیه دارند مفید است.

عوارض آب جوشیده

پزشک معالج پائول ک

کوف که یک پژوهشگر ممتاز آلمانی در این مورد است , ثابت نمود که آب جوشیده ساختار کریستالی خویش را از دست میدهد و عملا مثل یک ماده خارجی در درون بدن نقش ایفا کرده و موجب ارتقاء بیماری زای تعداد سلول های خونی می شود .

علاوه بر جوشاندن، اضافه نمودن سرکه هم آب را سبک‌تر می‌کند.

حمیدرضا کامیاب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *